Sudoku Puzzles

There was an error in this gadget
mama sesaje jer nak share kat cni tshirt yg mama beli online last week..Alhamdullah tshirt tuh da selamat sampai ari selasa lepas n da selamat pun mama pakai..ni ler tshirt2 yg mama beli tuh..mmg best sgt pakai..kain die sdp pakai n sejuk

sesape yg berminat nak beli gak leh ler singgah ke website ni...http://ilham-muslimah-tshirt.blogspot.com/
salam semua..lama nye mama x hapdate blog ni..mama bz la akhir2 ni..sbnrnye n3 ni da tertunggak berminggu2..ni br sempat mama nak hapdate..hehe..anak dara mama da leh tiarap..gumbiranye hati mama tgk perkembangan anak dara mama yg sorg tuh..1st time Aeisya meniarap adalah pada 14/12/2009 iaitu genap usia Aeisya 3bln 7 hari..hehe..ms ni kitorg kat kg mama kat kelantan..Aeisya nak tunjuk skill meniarap die kat nenek,tok abah,mak ngah n paksu kot..sbb tuh da kat kelantan br dia nak tiarap..ni ler aksi Aeisya ms 1st time tiarap...
muka Aeisya cam takut2 lg..x confident sgt....


Yeehhh da confident..Aeisya siap ajak Si Ulat Bulu meniarap skali..hehe


Da pnt meniarap Aeisya kacau mama solat lak..hehe..siap tadah tgn nak doa sama2 ngn mama

Meh layan lg gambar anak mama yg kiut miut tuh...hehe..










helo3x....selamat berhujung minggu semua..ape korang wat hujung2 minggu cani?mesti mcm2 aktiviti korang wat kan..ni mama nak citer skit ape yg kami wat ari ni..pagi2 lg pas solat subuh ayah ajak mama n aeisya g jalan2 kat taman..so ape lg cpt2 ler mama siap n siapkan aeisya skali so kami bertiga pun g la taman kat bukit serindit tuh..taman tu sgt best..nak2 time weekend mmg meriah..ada yg group yg wat aerobik,ada gak yg wat poco-poco,yang jogging,nek beskal n mcm2 lg aktiviti diorg..mama,ayah n aeisya just jln je..amik angin pg.tp jln pun ponet gak.kwsn die agak luas..udara kat situ mmg fresh sgt..aeisya bkn men suka lg dok dlm stroller..meh layan pic kami bertiga...

haaa..tgk tuh aeisya tgh syok tgk pokok yg bergoyang..mmg layan hbsla anak dara mama sorg nih...pas da pnt nengok pokok n burung2..mama n ayah bwk aeisya g playground lak..

ni aeisya ngn mama..tp aeisya pandang tempat lain laks..aeisya tgk pe tu cyg???

ni lak pic aeisya ngn ayah..aeisya still pandang ke lain..aeisya tgk playground tuh eh cyg??
ok meh ler layan lg picca kami yerrrr...



bila da pnt jln2 n da dekat sejam setengah kat taman tuh kami pun blk..aktiviti bila sampai umh adalah zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz..hehehe..then pas solat zohor mama n aeisya kuar lg..kali ni ayah x ikut coz ayah da g keje..mama n aeisya bwk atok n nenek..mama g beli carrier utk aeisya n pressie for anak sepupu mama..sok kami nak blk kelantan so mama kena beli carrier utk bwk aeisya jln2..nak bwk stroller aeisya bsr sgt..ni la carrier n pressie yg mama beli td..mama beli dua pressie yg sama sbb dua org sepupu mama br bersalin kt kg nuh...

ni la carrier aeisya jenama baby love..aeisya bukan men suka lg dok dlm tuh ms try td..hehe


ni lak pressie yg mama beli for anak sepupu mama...
okla..mama stop dulu..nak packing brg laks..sok nak blk kelantan...yahoooo...tp sok before blk kelantan mama ada satu projek nak wat..nak tau pe projek mama tuh???haaaaa...tggu mama hapdate lg k...
smlm mama join cupcakes deco class kat bkt piatu from 10am till 7pm..mmg best sgt class tu..byk skill yg mama blajar n yg paling best tu ms wat figurines..mmg enjoy sgt.tq a lot to kak shyieda n cik ain yg da menurunkan ilmu mendeco ni kat mama.kak shyieda mmg sgt superb dlm bab2 kek ni.kek die mmg sgt sdp n deco pun sume cantik2..kalo nak jengah blog kak shyieda meh tgk kat sini..ok jom layan gambar2 kat bwh ni..


ni antara figurines yg mama wat..hehe..xde la cantik sgt tp bole la bg org yg 1st time wat..


ok ni adalah deco yg da mama hasilkan..hehe..


ni la design yg mama paling suka..mama wat ni khas utk puteri kesayangan mama tu sempena hari ni aeisya genap 3 bln..tp aeisya xleh makan lg..nnt aeisya da leh mkn mama wat speacial utk aeisya k cyg..


ok ni plak tuan tanah nak enteprem gaks ngn hasil deconye(mama sgt gemuks dlm gambar ni..bila la nak g wat slimming treatment..tp kalo still BF aeisya mama xleh wat slimming treatment tu)..hehe..gambar ni ihsan dr blog kak shyieda...tq kak..

nampak gayenye pasni mama kena asah lg skill mama dalam cupcakes deco ni..mane la tau mama leh wat bisnes lak nnt..hehehe....
lame lak mama x menhapdet blog ni..ni mama nak stori mori skit psl princess mama yg kiut miut tuh (hehe..perasan lak mama nih)..2hari lg putri mama da nak masuk 3bln..kejap je mama rs..cam br je mama bersalinkan aeisya..skrang ni aeisya da makin bijak n makin byk akalnye.hari2 ada je benda baru yg aeisya buat..jom layan gambar2 putri mama yg sorg tuh..


ni adalah kegemaran terbaru aeisya iaitu hisap jari..mmg syok aeisya hsp samapi bunyi2..hehe..kadang tuh aeisya lg syok hisap jari dr nenen..



ni lak kegemaran aeisya yg kedua iaitu tgk komp..kalo mama or ayah tgh ngadap komp or laptop die pun sebok nak join sama..kdg2 tuh kalo aeisya tgh nangis bwk jer die dpn komp mst dia terus diam..hehe..anak2 zaman IT la katakan..mmg kusyuk dia pandang movie kat komp tuh..cam die paham jek..tgk ler betapa kusyuknye die..jap2 mama close up skit aksi aeisya...

hehe..tula anak mama..mmg sgt minat ngn komp..mari kita tgk ape yg aeisya lihat..

hehe..aeisya tgk youtube rupanya..mak ngah ler tu ajak aeisya tgk youtube..hehe
hai anak mama ni mmg makin byk ragam nye...meh layan lg gambar2 putri mama ni..


mama suka sgt tgk gambar ni..tomeyyyyy...pas da pnt main2 ngn mama n mak ngah aeisya td then aeisya pun mula ler amuks nak tdo...

okla aeisya da nak tdo...zzzzzzzzzzzzzzzzzz..nnt kita sambung lg k..