Sudoku Puzzles

There was an error in this gadget
lame lak mama x menhapdet blog ni..ni mama nak stori mori skit psl princess mama yg kiut miut tuh (hehe..perasan lak mama nih)..2hari lg putri mama da nak masuk 3bln..kejap je mama rs..cam br je mama bersalinkan aeisya..skrang ni aeisya da makin bijak n makin byk akalnye.hari2 ada je benda baru yg aeisya buat..jom layan gambar2 putri mama yg sorg tuh..


ni adalah kegemaran terbaru aeisya iaitu hisap jari..mmg syok aeisya hsp samapi bunyi2..hehe..kadang tuh aeisya lg syok hisap jari dr nenen..



ni lak kegemaran aeisya yg kedua iaitu tgk komp..kalo mama or ayah tgh ngadap komp or laptop die pun sebok nak join sama..kdg2 tuh kalo aeisya tgh nangis bwk jer die dpn komp mst dia terus diam..hehe..anak2 zaman IT la katakan..mmg kusyuk dia pandang movie kat komp tuh..cam die paham jek..tgk ler betapa kusyuknye die..jap2 mama close up skit aksi aeisya...

hehe..tula anak mama..mmg sgt minat ngn komp..mari kita tgk ape yg aeisya lihat..

hehe..aeisya tgk youtube rupanya..mak ngah ler tu ajak aeisya tgk youtube..hehe
hai anak mama ni mmg makin byk ragam nye...meh layan lg gambar2 putri mama ni..


mama suka sgt tgk gambar ni..tomeyyyyy...pas da pnt main2 ngn mama n mak ngah aeisya td then aeisya pun mula ler amuks nak tdo...

okla aeisya da nak tdo...zzzzzzzzzzzzzzzzzz..nnt kita sambung lg k..

1 comments:

mak ngah aeisya said...

aeisya tomei.....

Post a Comment